ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Mirant Xinxiang Машини копродукции, Ltd е основана во 1998 година По повеќе од десет години на развој, компанијата има длабока технолошки акумулација, континуирана иновација на технолошките процеси, и кален квалификуван тим R & D и производството. Со цел подобро да се прилагоди на развојот на скрининг индустрија и постојано да се задоволат потребите на различни сектори на општеството, Mailang машини, во комбинација со свои предности, воведе напредна странски технологија, понатаму да се прошири на скалата на истражување и развој и производство, независно реновиран и произведува голем број на скрининг технологии и производи, со единствена серија на скрининг и помошната опрема, е широко се користат во хемиската индустрија, храна, лекови, рударството, металургијата. Лесната индустрија, енергија и други индустрии. Главните производи се: кружни лулка екран, квадратни лулка екран, линеарно вибрира екран, ротирачки вибрира екран, подвижни, дигалка, снабдување, дробилката, прашина отстранување опрема, итн Во исто време, ние ги обезбеди сите видови на опрема резервни делови за нови и стари клиенти.

ВЕСТИ

The prevention and control, production and work recovery during the corona virus of Mirant Xinxiang Machinery Co.,Ltd
Since the outbreak of COVID-19, our compa...
What’s the advantage of sieving Pueraria powder the by 3-D vibration rotary screen ?
Pueraria powder can be divided into Puera...
Promote upgrading by innovation,  broaden the road of Mirant.
Mid-Autumn Festival

Mid-Autumn Festival

The Mid-Autumn Festival is one of the t...