PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Mirant Xinxiang Machinery Co, Ltd, u themelua në vitin 1998. Pas më shumë se dhjetë vjet të zhvillimit, kompania ka një akumulim të thellë teknologjik, risi të vazhdueshme të proceseve teknologjike, dhe shkon një të aftë të R & D dhe prodhimit ekip. Në mënyrë që të përshtaten më mirë në zhvillimin e industrisë së shqyrtimit dhe vazhdimisht të përmbushur nevojat e sektorëve të ndryshëm të shoqërisë, Mailang Machinery, e kombinuar me avantazhet e veta, prezantuar teknologjinë e avancuar të huaj, zgjeruar më tej shkalla e kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit, shpikur në mënyrë të pavarur dhe prodhuar një numër të teknologjive të shqyrtimit dhe të produkteve, me një seri të veçantë të shqyrtimit dhe pajisjeve ndihmëse, ka qenë përdorur gjerësisht në industrinë kimike, ushqim, mjekësi, minierave, metalurgjisë. industrinë e lehtë, energjisë dhe industri të tjera. Produktet kryesore janë: rrethore ekran figurë, katror ekran figurë, linear vibruese ekran, rrotullues ekran vibruese, transportues, ngre lart, ushqyes, polic, pluhuri heqjen pajisjet, etj Në të njëjtën kohë, ne të sigurojë të gjitha llojet e pajisjeve të pjesëve të këmbimit për re dhe klientët e vjetër.

LAJME

The prevention and control, production and work recovery during the corona virus of Mirant Xinxiang Machinery Co.,Ltd
Since the outbreak of COVID-19, our compa...
What’s the advantage of sieving Pueraria powder the by 3-D vibration rotary screen ?
Pueraria powder can be divided into Puera...
Promote upgrading by innovation,  broaden the road of Mirant.
Mid-Autumn Festival

Mid-Autumn Festival

The Mid-Autumn Festival is one of the t...