Rreth nesh

Xinxiang Mailang Vibration Machinery Co, Ltd, u themelua në vitin 2004. Pas më shumë se dhjetë vjet të zhvillimit, kompania ka një akumulim të thellë teknologjik, risi të vazhdueshme të proceseve teknologjike, dhe shkon një të aftë të R & D dhe prodhimit ekip.

1

 Në mënyrë që të përshtaten më mirë në zhvillimin e industrisë së shqyrtimit dhe vazhdimisht të përmbushur nevojat e sektorëve të ndryshëm të shoqërisë, Mailang Machinery, e kombinuar me avantazhet e veta, prezantuar teknologjinë e avancuar të huaj, zgjeruar më tej shkalla e kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit, shpikur në mënyrë të pavarur dhe prodhuar një numër të teknologjive të shqyrtimit dhe të produkteve, me një seri të veçantë të shqyrtimit dhe pajisjeve ndihmëse, ka qenë përdorur gjerësisht në industrinë kimike, ushqim, mjekësi, minierave, metalurgjisë. industrinë e lehtë, energjisë dhe industri të tjera. Produktet kryesore janë: rrethore ekran figurë, katror ekran figurë, linear vibruese ekran, rrotullues ekran vibruese, transportues, ngre lart, ushqyes, polic, pluhuri heqjen pajisjet, etj Në të njëjtën kohë, ne të sigurojë të gjitha llojet e pajisjeve të pjesëve të këmbimit për re dhe klientët e vjetër.

 

Me parim të "Cilësia e parë, Kredia e parë, Cilësia e parë, Win-win Bashkëpunimit" dhe kërkesat e konsumatorëve si orientim, kompania ka krijuar një sistem të standardizuar të kontrollit të cilësisë për të siguruar stabilitetin e cilësisë së produktit, performanca superiore, pamje të bukur dhe operacion i përshtatshëm, e cila ka marrë përgëzime unanim nga konsumatorët.